Modele plus size romania

CONNEXE: Gigi et Bella Hadid ont un superbe modèle plus-taille cousin Clujeanca Diana Secară este singurul modèle plus la taille din România. În urmă cu aproximativ un an, tânăra avea o Viața înflorioare în mijlocul Transilvaniei. Avea un atelier de Creație și un magazin unde își vindea creațiile. A Dorit să FACA mai mult pentru comunitatea clujeană și a deschis astfel un magazin caritabil. Statul Român nu a apreciat inițiativa și a amendat-o cu 100 de miloane vechi, PE motiv că în România legislația nu permite să existe așa ceva PE piață. I s-a reproșat faptul că nu și-une trotteuse numit magazinul. “Nu am vrut să fie seconde main. Cu ajutorul lucrușoarelor Care se vindeau, strângeam bani pentru dotarea spitalelor clujene. M-am supărat foarte tare PE România și am Decis să PLEC DIN țară. AM renunțat la afacere, la Magazin și am plecat în Germania fără să știu un singur cuvânt în germană! Colaboram cu o agenție DIN Anglia, dar nu am vrut să mĂ Mut acolo. Un fost o adevărată nebunie! Îmi doream să am mai mult timp pentru mine și să găsesc o țară în Care bunul simț înseamnă CEVA, o țară în Care Omul e valoros.

Acum, după un an, nu m-AȘ mai putea întoarce définitiv în țară, deși iubesc România. “, povestește Diana. În Germania Lucrezia ca Model și scrie pe blogul său, unde o mulțime de fete îi CER sfaturi. De curând și-a lansat propriul Magazin Online: “magasinez mon placard”, unde vinde haine DIN propria garderobă, la prețuri extrem de MICI. “Cred că Era nevoie de un astfel de Magazin. Fetele Care ími citesc blogul se uită la ținutele pe care le port și ími spun că le-AR plăcea și Lor. Prin cadrul magazinului en ligne doresc să duc o parte din Germania în România, unde ținutele pentru Fetele plus la taille UNT extrem de greu de găsit “, spune aceasta. Modelul consideră că orice femeie e frumoasă, indiférent de wvncc pe care le are, secretul constând în atitudinea pe care o adoptă.

“Pentru ca o femeie să se vadă frumoasă, aceasta ar trebui să STEA o vreme închisă undeva, să se vadă Mereu în oglindă și să se cunoască mai bine. Apoi, în fiecare dimineață ar trebui să zâmbească, Chit că e cea mai proastă Zi DIN an și să nu se compare cu Alte persoane “, Crede Diana. Dacă ar fi să schimbe ceva la EA, AR Dori să aibă un zâmbet mai larg și să se organizeze mai bine. Aussie modèle Kate Wasley a augmenté à la renommée des médias sociaux comme la moitié du duo Instagram @any. body_co, où elle et ami Georgia Gibbs partager des photos d`eux-mêmes aux médias sociaux pour promouvoir la positivité corporelle à n`importe quelle taille. Maintenant, Kate est reconnu internationalement tir pour Sports Illustrated plus tôt cette année. Ashley este cel mai cunoscut modèle plus-taille și se mândrește oriunde Merge cu dimensiunile vente. A apărut PE Coperta Vogue, haper`s Bazaar și glamour, a defilat în costum de baie în cadrul Fashion Week-urilor, a pozat provocator pentru Sports Illustrated, une scène de filmat sexy alături de Joe Jonas în clipul trupei DNCE “brosse à dents” și este una dintre cele mai admire MODELE din lume. â tot mai multe branduri DIN străinătate au lansat colecții plus la taille, înțelegând faptul că Într-o Lume normală, ținutele nu se pot opri la dimenisine 42. Astfel, Mango a lansat de curând Colecția plus la taille “Violeta”, una dintre modelele Care au prezentat-o fiind chiar Diana, iar Zara, nouveau look, H&M au de asemenea colecții întregi plus la taille.

Unele branduri au chiar și colecții plus la taille pentru copii. În România, în schimb, hainele mari se găsesc greu, singurele branduri Care au acest astuce de haine fiind C&A, Dar care nu investește în campanii de promovarea A acestor produse și Takko.